Хляб няма, затова се занимаваме със зрелища. Този коментар направи 

...
Хляб няма, затова се занимаваме със зрелища. Този коментар направи 
Коментари Харесай

Горанов след поредния разпит: Хляб няма, затова се занимаваме със зрелища

Хляб няма, по тази причина се занимаваме със зрелища. Този коментар направи  някогашният финансов министър Владислав Горанов след следващият му разпит в полицията.

" Токът нараства 6 пъти, бизнесите банкрутират и се търси омаскаряването на един някогашен политик ", добави още той.

„ Не съм имал никакви връзки с република Мордавия, където джипът е търсен, тъй че не бих могъл да знам дали се търси или не. Знам от притежателите, че той два пъти е регистриран в България – когато е импортиран и когато в талона е добавено името ми като ползвател. При тези регистрации не е открит проблем с колата “, съобщи Горанов.

Попитан по какъв начин по този начин човек, заловен на границата с автомобил, разгласен за търсене, е пуснат да си отиде, Горанов отговори, че на този въпрос би трябвало да отговорят от Гранична полиция. „ Казаха ми, че им е разпоредено да се върна назад “, добави той.
Пак разпитват Владислав Горанов
Бившият финансов министър Владислав Горанов ще бъде разпитан в Главна дирекция " Национална полиция ". Това заяви Нова телевизия, като с...
Прочети повече
Бившият финансов министър изясни, че три пъти е разпитван поради автомобила, а един път по сигнала на " Боец " за кюлчетата.

„ Никога пари за Бойко Борисов не са минавали през мен. Няма по какъв начин да знам какво има в шкафчетата на някогашния министър председател “, сподели той.

„ Реших, че откакто към този момент два пъти ви карат да седите на минус 10 градуса и да ме чакате, да не ви отминавам, а да спра и да обясня за битовата тематика с автомобила “, обърна се Горанов към публицистите, които го чакаха да излезе.

Попитан от кого е тази политическа офанзива, Горанов отговори: „ Въпрос, обвързван с орнитологията “.

Още от КРИМИ:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР